Hoe het werkt

Met de Euro Hotelcheque overnacht u nu drie nachten met z'n tweeën voor slechts € 27,50 (i.p.v. € 35) op voorwaarde dat u het ontbijt en diner in het gekozen hotel nuttigt.

Dat de Euro Hotelcheque een succes is bewijzen de vele honderdduizenden gebruikers, de gerenommeerde bedrijven die wij als klant hebben en natuurlijk de meer dan 500 kwaliteitshotels in 15 landen van Europa.

Op onze website treft u, evenals in de Hotelgids, voldoende hotels aan die voorzien zijn van de faciliteitssymbolen alsmede de minimum ontbijt- en dinerprijzen. De hotels welke wij erkennen als 'uitstekend' zijn voorzien van het Euro Topper logo.

Indien u reeds in bezit bent van een Euro Hotelcheque kunt u hieruit een keuze maken. Vervolgens reserveert u zelf telefonisch bij het hotel van uw keuze, de Euro Topper hotels kunt u zelfs direct online boeken!

Heeft u nog geen Euro Hotelcheque in bezit maak dan meteen gebruik van onze speciale internet aanbieding en dan u ook genieten van een paar heerlijke dagen er tussenuit voor een fractie van de normale kosten.

Bestel nu direct en betaal geen € 35 maar slechts € 27,50 Bestel >>